- 03 Over ons

Wij zijn getrouwd op 28 juni 2008. Op 20 januari 2011 mochten we ons eerste kindje ontvangen. Het gedicht hieronder hebben we op zijn geboortebrief laten plaatsen.

‘Je bent me er eentje, zo bijzonder

uniek, speciaal, mens, wereldwonder
Onvoorwaardelijk gebaar en liefdeblijk
geschenk ben jij, jij maakt ons rijk
Wij hebben je lief, gaaf kind, hartedief
God nog meer, Hij geeft je zeer
Zijn liefdezee zo oeverloos’

Johannes
Jens

20 januari 2011
7,5 pond en 52 centimeter

Jens (Johannes) is vernoemd naar de vader van Koert, die Jans (Jannes) heette. Jans Koster is niet ouder geworden dan 35 jaar. Jans liet toen drie zonen na: Koert (8 jaar), Bas (6 jaar) en Daniël (1 jaar).
    Na een ziekbed van een jaar stierf hij aan leukemie. Deze ziekte heeft hij hoogstwaarschijnlijk opgelopen vanwege blootstelling aan radarstraling tijdens zijn werkzaamheden als radarspecialist bij de luchtmachtbasis te Leeuwarden. Daar werkte hij als 1e monteur aan de ‘Starfighter F104′.
    Koert is vernoemd naar zijn opa Koert Koster. Jens is vernoemd naar de vader van Koert. De volgorde is dus: Koert – Jans – Koert – Jens.
    Marleen werd geboren op 11 april 1972 te Sliedrecht. Daar groeide zij op. Zij verhuisde op 23-jarige leeftijd naar Rotterdam, haalde haar PABO-diploma op de Drie-Star in Gouda en werkt sindsdien als lerares in het primair onderwijs.
    Koert werd op 22 november 1973 te Hoogeveen geboren. Hij groeide op in Coevorden en Balkbrug. Op 19-jarige leeftijd verhuisde hij verscheidene malen vanwege studies. Via Zeist, Zwolle, Amsterdam, Amstelveen, Katwijk en Leiden, kwam hij terecht in Hazerswoude-Rijndijk.
Daar werkt hij thuis.